TÖRTARANY BESZÁMÍTÁS

Mindenképpen hozzátok el az összes arany ékszert amit csak leltek a fiókban mert nagyon magas áron számítjuk be a használt ékszereket! A teljes összeg fedezhető hozott arannyal.

Jelenlegi beszámítási áraink:

14 karátos arany 13 050 Ft / gramm
18 karát arany 16 730 Ft / gramm

Bébifülbevalók, ballagásra kapott soha nem viselt nyakláncok, diplomaosztóra kapott pecsétgyűrű… Sokaknak gyönyörű emlékek, sokan viszont nem kötődnek hozzájuk érzelmileg. Csak az utóbbi esetben ajánljuk, hogy mindenképpen hozzátok el ezeket az ékszereket mert manapság elképesztően sokat érnek.

Így tudtok számolni:

Kiválasztott új gyűrűk súlya: 7 gramm/pár   
Az új gyűrűk ára:  193 130 Ft
Régi arany ékszered súlya: 10 gramm 
Régi ékszered értéke: 10 x 13 050 Ft =  130 500 Ft
Ennyit kell csak fizetned!: 193 130 Ft 130 500 Ft =  62 630 Ft

 

Törtarany beszámítás menete
Bármilyen ereklyét hoztok is alaposan bevizsgáljuk, kiderítjük hogy hány karátos aranyból készültek a tárgyak, lemérjük egy századpontosságú mérlegen és rögtön megmondjuk, hogy pontosan mennyit ér.

Fontos, hogy ennek nincsen semmilyen extra költsége! Nincs bevizsgálási díj, nincs veszteség, olvasztási fogyaték és számos olyan dolog amit hallani… Amit a mérleg mutat megszorozzuk egy fix összeggel, így egyértelmű és jól kiszámítható a végösszeg.

Milyen törtaranyat számítunk be vásárláskor?
– Bármilyet, teljesen mindegy, hogy milyen színű, milyen állapotban van, melyik országban vásároltátok, milyen régi a tárgy. Az arany az arany, ez a szuper benne! :)

Ugyanabból az aranyból készül a gyűrűnk amit hozunk?
– Nem, sajnos nem. Egy nagyon hosszú és bonyolult folyamaton megy keresztül a használt ékszer mielőtt ismételten felbukkan alapanyagként.

Nagyon sok aranyunk van, mindet be tudjátok számítani?
– Akár a gyűrűk teljes vételárát tudjátok arannyal fizetni, hozzátok bátran az összeset! Ha még a gyűrűk árán felül is van régi arany ékszeretek, azt is meg tudjuk vásárolni tőletek!