KÖVEZÉS

Köveket nagyon sokféleképpen bele tudunk illeszteni a gyűrűtökbe. A boltban számos mintát fogtok látni arra, hogy hogyan is festenek a kövek a különböző színű és szélességű gyűrűkben

Hogy milyen kövek vannak? CIRKÓNIA vagy GYÉMÁNT vagy 8 további drágakő… de tulajdonképpen bármit be tudunk szerezni amit csak szeretnétek.

A köveket nagyon sokféleképpen bele tudunk illeszteni a gyűrűtökbe. Üzletünkben számos mintát fogtok látni arra, hogy hogyan is festenek a kövek a különböző színű és szélességű gyűrűkben.

Leggyakrabban gyémántot és cirkónia követ foglalunk a gyűrűkbe, de ha szeretnétek további 8 féle drágakőből tudtok választani.

Általában 1,3,5 vagy 7 követ kértek a karikagyűrűbe, de nagyon sokan választanak kő nélküli gyűrűt vagy éppen sok köves megoldást! Minden megoldásból rengeteg opciót tudunk Nektek mutatni ezzel is megkönnyítve ezt a nehéz döntést.

Mi az a Cirkónia kő?
Ez a szintetikus kő egy nagyon ügyes gyémánt utánzat. Picit puhább mint a gyémánt, a kemény házimunka az évek alatt megviselheti. Ellenben könnyen és gazdaságosan cserélhető. Egy nullával kevesebbe kerül mint a gyémánt.

Mi az a Bril?
Az 57 lapra csiszolt gyémánt fedőneve. (=Briliáns csiszolású gyémánt) A gyémánt a legkeményebb anyag a világon. Rendkívül magas fényű strapabíró kő. Ritka, ezáltal drága…úgymond drágakő.

De akkor melyik követ válasszam?
Nem a kő a lényeg, hanem a mögöttes tartalom. Mi nem voksolunk egyikre sem, mind a kettő gyönyörű!

Tényleg nem tudom eldönteni milyen kővel kérjem a karikagyűrűmet!
Amennyiben bizonytalan vagy a kövekkel kapcsolatos döntésedben, inkább kérd a karikagyűrűdet kő nélkül és esetleg évek múlva, amikor már pontosan tudod mit szeretnél, utólag bekövezzük Neked a gyűrűt. Követ utólag eltávolítani szépen sajnos nem lehet.

Van garancia a kövekre?
– Persze, ez nem kérdés. Minden kövünkre és annak foglalatára 5 év garanciát vállalunk!

Méretre állítható a karikagyűrű ha van benne kő?
– Igen, 1-1 szám módosítása nem okoz problémát. Amennyiben több számot kell állítai a gyűrűn ott már történhet fejtörés, de nagyon igyekszünk mindent megoldani! Körbeköves karikagyűrűk esetén sajnos nincs lehetség utólagos méretre állításra.