Most akkor MI A JEGYGYŰRŰ?

Most akkor mi a Jegygyűrű? Mi a Karikagyűrű? És mi az Eljegyzési gyűrű?

Kicsit hasonlít a kérdéskör az ABS, EBV, E85 komplexitásához, a különbség azonban az, hogy az előbbire tudjuk a választ! :)

Eljegyzési gyűrű

Kedves Fiúk, ez az a gyűrű, amit a filmekben láttok, amikor a férfi letérdel, zavart állapotában előhúz egy gyűrűs dobozt és remegő szempillákkal teszi fel az ominózus kérdést, a „LESZELEAFELESÉGEM”-et, majd a nő pityergés közepette a nyakába ugrik és hepiend. Általában egyköves szolid gyűrűt szükségeltetik beszerezni az akcióhoz. BAL KÉZRE kell húzni! :)

 

 

Karikagyűrű = Jegygyűrű

Amennyiben az előző gyűrűnél „IGEN” válasz született, következhet a karikagyűrű projekt. Itt már 2 db nagyjából egyforma gyűrű kerül kiválasztásra, ezeket a gyűrűket fogja a pár a fennmaradó 50 évben hordani. JOBB KÉZ a bevált szokás.

 

De akkor mi a Kísérőgyűrű?

Van olyan eset amikor valamilyen okból kifolyólag lemarad az első kör és így nem kap a Hölgy csillivilli egyköves gyűrűt, ilyenkor utólag is beszerezhető a fedőnéven Kísérőgyűrűnek hívott Eljegyzési gyűrű. Avagy egy másik opció az elnevezésre az a jelenség, mikor is a hölgyek az eljegyzési gyűrűjüket a jegygyűrű közvetlen szomszédságában hordják, ergó a két gyűrű kíséri egymást…

 

 

 

Legfrissebb cikkek elsőként a Facebookosoknak

Kémkedés a 2015-ös Esküvő kiállításokon

Top 10 meglepő statisztikai adat

8 ütős poén a házasélet világábólCopyright © KARIKAGYŰRŰK, JEGYGYŰRŰK, ELJEGYZÉSI GYŰRŰK Minden mennyiségben, akár AZONNAL IS! 2010. A weboldal Wordpress motorral fut.

Webdesign: ZINA LEMMIKKI


Küldd el barátaidnak email-ben Email küldése
X