Hogyan NE vásárolj SOHA Karikagyűrűt?!

Azért van pár buktató! :)

Íme 10 dolog ami szerintünk fontos Karikagyűrű vásárlásakor!

1. Új szuper trend: Fekete gyémánt!
– Hát ez a világ legnagyobb biznisze! Ugye egy gyémánt minél tisztább annál drágább…egy szegény fekete gyémánt attól fekete, hogy annyi zárvány van benne hogy nem látszik át! Tehát magyarul egy nagyon-nagyon gyenge minőségű gyémántról beszélünk! :) (Ha ilyet szeretnétek ügyeljetek rá, hogy kvázi töredék áron jussatok hozzá!)


2. “Jó súlyos gyűrűt ajánlok Önöknek mert az tovább tart”

– Khm… Drága Nagymama gyűrűje nem volt 2.0 gramm se és csak elment az a 70 év :) De most komolyan.. Ha egy Karikagyűrű pár eléri az 5.0 grammot összesen akkor már nem lehet semmi gond vele!


3. “Nem kérek bele követ mert úgy is kiesik!”

– Hmm..ezt sajnos ki kell kérnünk minden jó kőfoglaló szakember nevében! :) Egy tökéletesen befoglalt kő hosszú évtizedekig élvezheti a társaságodat! :)


4. Nincs olyan hogy ingyen/ajándék gyémánt!
– Tisztázzunk valamit! A gyémánt egy drágakő! (=drága)
– Ha ilyet látsz annak több magyarázata is lehet. Vagy bele van építve az árba (ez a jobbik eset) vagy gyenge minőségű követ adnak ajiba (erről nem kell véleményt írni gondolom :)


5. „Évente felújítjuk a gyűrűdet!”
Háttő…az úgy van hogy a felújítás=polírozás/mattítás értelemszerűen anyagveszteséggel jár.. tehát mi történik 3-5 felújítás után? na? na? :)


6. Nincs olyan Karikagyűrű ami tartós!

(Sokan jönnek hozzánk, hogy teljesen össze van karcolódva a gyűrűjük, pedig azt mondták, hogy nem lesz annak semmi baja!)
– Az arany egy baromira puha fém, minden olyan használati tárgy össze fogja karcolni, ami fémből van (evőeszköz, kilincs, korlát…talicska:) Szóval sajnos az a gyűrű ami 14 karátos aranyból készül az nem ússza meg! :) De ez pont nem változtat semmit egy házasság boldogságán!


7. Soha ne csináltass névjel nélküli karikagyűrűt!

(Ez egy apró jel a gyűrű belsejében)
– Mi az a névjel? – Minden gyártónak (több száz gyártó van kishazánkban) saját apró jele van, így lehet megállapítani, hogy ki készítette a gyűrűdet. Ha nincs benne, nincs kit számon kérni egy esetleges anyaghiba esetén.


8. Soha ne csináltass fémjel nélküli karikagyűrűt!

(Ez egy másik apró jel a névjel mellett)
– Mi az a fémjel? – Minden gyártó köteles a termékét hitelesíttetni. Minden aranyból készült tárgy csak a magyar állam áldása után kerülhet ki a boltokba. Ha ez nincs benne az nagyon gyanús!


9. Mindig tisztázd hány karátosak lesznek a megrendelt Karikagyűrűk!

– Sajnos találkoztunk már olyannal, hogy régen megvásárolt 14 karátos ékszerek mire hozzánk értek már csak 9 karátosak voltak! :( Kommentár nélkül hagynánk…)


10. Olyan nincs hogy egy arany Karikagyűrű párhoz nem adnak számlát, garanciajegyet illetve jótállási jegyet!

– Ennek a 3 dolognak mindegyikével rendelkezned kell, hogy be legyél biztosítva, mindet kérd a gyűrűk átvételekor!

És még van vagy 100 fontos dolog amit tisztáznunk kell ha karikagyűrű szeretnél!

De a legjobb ha eljössz hozzánk és próbálgatás közben beszélgetünk róla! Szívesen segítünk, végül is nincs sokkal több fontosabb ékszer egy ember életében mint a Karikagyűrűje.. Nemde?!


Karikagyűrű katalógus

Boltunk
Nyitva tartás
Kémkedés a 2016-os esküvő kiállításokon!

karikagyuru-arakCopyright © KARIKAGYŰRŰK, JEGYGYŰRŰK, ELJEGYZÉSI GYŰRŰK Minden mennyiségben, akár AZONNAL IS! 2010. A weboldal Wordpress motorral fut.

Webdesign: ZINA LEMMIKKI


Küldd el barátaidnak email-ben Email küldése
X