Hogyan NE vásárolj SOHA Karikagyűrűt?!

Azért van pár buktató! :)

Íme 10 dolog ami szerintünk fontos Karikagyűrű vásárlásakor!

1. Új szuper trend: Fekete gyémánt!
– Hát ez a világ legnagyobb biznisze! Ugye egy gyémánt minél tisztább annál drágább…egy szegény fekete gyémánt attól fekete, hogy annyi zárvány van benne hogy nem látszik át! Tehát magyarul egy gyengébb minőségű gyémántról beszélünk! :) (Ha ilyet szeretnétek ügyeljetek rá, hogy nehogy magasabb áron jussatok hozzá mint a fehér gyémánthoz!)


2. “Jó súlyos gyűrűt ajánlok Önöknek mert az tovább tart”

– Khm… Drága Nagymama gyűrűje nem volt 2.0 gramm se és csak elment az a 70 év :) De most komolyan.. Ha egy Karikagyűrű pár eléri az 5.0 grammot összesen akkor már nem lehet semmi gond vele!


3. “Nem kérek bele követ mert úgy is kiesik!”

– Hmm..ezt sajnos ki kell kérnünk minden jó kőfoglaló szakember nevében! :) Egy tökéletesen befoglalt kő hosszú évtizedekig élvezheti a társaságodat! :)


4. Nincs olyan hogy ingyen/ajándék gyémánt!
– Tisztázzunk valamit! A gyémánt egy drágakő! (=drága)
– Ha ilyet látsz annak több magyarázata is lehet. Vagy bele van építve az árba (ez a jobbik eset) vagy gyenge minőségű követ adnak ajiba (erről nem kell véleményt írni gondolom :)


5. „Évente felújítjuk a gyűrűdet!”
Háttő…az úgy van hogy a felújítás=polírozás/mattítás értelemszerűen anyagveszteséggel jár.. tehát mi történik 3-5 felújítás után? na? na? :)


6. Nincs olyan Karikagyűrű ami tartós!

(Sokan jönnek hozzánk, hogy teljesen össze van karcolódva a gyűrűjük, pedig azt mondták, hogy nem lesz annak semmi baja!)
– Az arany egy baromira puha fém, minden olyan használati tárgy össze fogja karcolni, ami fémből van (evőeszköz, kilincs, korlát…talicska:) Szóval sajnos az a gyűrű ami 14 karátos aranyból készül az nem ússza meg! :) De ez pont nem változtat semmit egy házasság boldogságán!


7. Soha ne csináltass névjel nélküli karikagyűrűt!

(Ez egy apró jel a gyűrű belsejében)
– Mi az a névjel? – Minden gyártónak (több száz gyártó van kishazánkban) saját apró jele van, így lehet megállapítani, hogy ki készítette a gyűrűdet. Ha nincs benne, nincs kit számon kérni egy esetleges anyaghiba esetén.


8. Soha ne csináltass fémjel nélküli karikagyűrűt!

(Ez egy másik apró jel a névjel mellett)
– Mi az a fémjel? – Minden gyártó köteles a termékét hitelesíttetni. Minden aranyból készült tárgy csak a magyar állam áldása után kerülhet ki a boltokba. Ha ez nincs benne az nagyon gyanús!


9. Mindig tisztázd hány karátosak lesznek a megrendelt Karikagyűrűk!

– Sajnos találkoztunk már olyannal, hogy régen megvásárolt 14 karátos ékszerek mire hozzánk értek már csak 9 karátosak voltak! :( Kommentár nélkül hagynánk…)


10. Olyan nincs hogy egy arany Karikagyűrű párhoz nem adnak számlát, garanciajegyet illetve jótállási jegyet!

– Ennek a 3 dolognak mindegyikével rendelkezned kell, hogy be legyél biztosítva, mindet kérd a gyűrűk átvételekor!

És még van vagy 100 fontos dolog amit tisztáznunk kell ha karikagyűrű szeretnél!

De a legjobb ha eljössz hozzánk és próbálgatás közben beszélgetünk róla! Szívesen segítünk, végül is nincs sokkal több fontosabb ékszer egy ember életében mint a Karikagyűrűje.. Nemde?!


Karikagyűrű katalógus

Boltunk
Nyitvatartás
Kémkedés az esküvő kiállításokon!

karikagyuru-arakCopyright © KARIKAGYŰRŰK, JEGYGYŰRŰK, ELJEGYZÉSI GYŰRŰK Minden mennyiségben, akár AZONNAL IS! 2010. A weboldal Wordpress motorral fut.

Webdesign: ZINA LEMMIKKI


Küldd el barátaidnak email-ben Email küldése
X