Kémkedés az Esküvő Kiállításokon

Hivatásbeli kötelességünk hogy kémkedjünk különböző esküvői parádékon…

Jöjjenek a legjobb pillanatok a Kongresszusi Központos és Sportarénás Esküvő Kiállításokról!

Félelmetes szórólaposztó hadsereg fogadja a boldog jövendőbeli arákat és a már a gondolattól is frászt kapó párjukat a főbejárat előtt. A taktika a következő: ha a Kongresszusi Központban vagy kiállító a Sportaréna előtt osztasz, ha az Arénában van a standod a Kongresszusi Központ előtt szóród kilóra a lapokat.

Ez a szórólap kommandó sajnos bent is folytatódott…már már az ellenállást fontolgattuk, de ez egyszerűen lehetetlen volt. Aki egy kicsit is menyasszonyjelölt ábrázattal rendelkezett annak nem volt esélye…kérés nélkül a szatyrunkba tették, vagy addig magyarázták a romba dönthetetlen filozófiájukat míg el nem fogadtad.

Esküvő kiállítási AKCIÓ! -50 %, olcsó, kihagyhatatlan, megismételhetetlen!

Megdöbbentő iparág ez az esküvősödi. Monogrammos gyertya: 9.500 Ft/db, Extragiccs gyűrűpárna: 9.900 Ft/db, rettenet 10 centis műköröm: 2 500 Ft /db, Fátyol métere: 19.900 Ft, Csoda masni a székekre: 700Ft/db, Tényleg gyönyörű ruha bérlése: 349.990 Ft/2 nap, Alap szolgáltatás puccos helyen kb minden nélkül 17.000 Ft + ÁFA /fő, Úszó/álló/repülőhajón szinte bármi alig milliókért…még a jóidőt is megígérik Neked csak vidd, vegyed, előlegezd!

A házasodás eufóriájában úszkáló női tekintetek, egy nyugodt vasárnapi tv nézésért kiáltó férfi ábrázatok…lelkes rendíthetetlen kísérő anyukák és kétségbeesett kísérő apukák….nagy családi esemény ez az esküvő kiállítás…

De mi van az Esküvő kiállítások háttérben?

Hatalmas konkurenciaharc…1000 wattos lámpák…centi vastag smink…százezrekre rúgó helypénzek…kihagyhatatlan egyszeri, fantasztikus és egyben hihetetlen akciók, csak most, csak itt, csak Neked…vásárlónak álcázott beépített emberek, akik két perc alatt kihúznak minden számukra szükséges információt egy konkurens kiállítóból…szúrós, szigorú tekintetek amiket jobb elkerülni.

Nagy család ez a háttérben is, sokan minden egyes kiállításon megtalálhatóak, egyértelműen látszik kik a profik és kik a zöldfülűek. Tökéletesen kidolgozott mozdulatok, hibátlan megjelenés, már a széppel összetéveszthető giccsparádé amivel még a lehetetlent is el lehet adni.

Mindent összevetve azért nagyon szerettük a kiállítások hangulatát…volt valami a levegőben…valami izgalom…olyan emberekkel volt tele ez a pár ezer négyzetméter akik valamire igent mondtak ami meg fogja határozni a fennmaradó közös 50 évüket és ezt a tényt egy esküvő keretében tudatni is szeretnék hozzátartozóikkal, barátaikkal. Nem vonjuk kétségbe, hogy egy esküvő megszervezése hatalmas feladat és hogy ezek a kiállítások nagyban megkönnyíthetik a szervezést.

Kitartást kívánunk minden lelkes saját esküvőjét szervező párnak! Bármilyen gondolatotok támad osszátok meg velünk kérlek!

Üdv:

Úristen, házasodunk! csapata

8 ütős poén a házasélet világából

Top 10 meglepő statisztikai adat

A jó házasság 4 alapszabálya

Legfrisebb cikkek elsőként rajongóinknakCopyright © KARIKAGYŰRŰK, JEGYGYŰRŰK, ELJEGYZÉSI GYŰRŰK Minden mennyiségben, akár AZONNAL IS! 2010. A weboldal Wordpress motorral fut.

Webdesign: ZINA LEMMIKKI


Küldd el barátaidnak email-ben Email küldése
X